design donttellmum.nl / created by By the WWW...

december 2007

Interview met Jannet Vaessen

Jannet Vaessen is managing director van WOMEN inc. Op 1 en 2 december vindt voor de 2e keer dit festival plaats in de Beurs van Berlage. Het festival staat voor vrouwen die voor verandering staan en zal in het teken staan van workshops, debat, ontmoeting, muziek, theater, film en nog veel meer!1. Wat is je grote passie?
Mijn grote passie is om mensen samen te brengen die iets aan elkaar hebben, zowel in mijn prive als in mijn werk, ik ben managing director van WOMEN Inc., wij zijn een platform voor vrouwen die voor verandering staan. Aanstaand weekend organiseert WOMEN Inc. een groots festival in de Beurs van Berlage in Amsterdam, er zijn nog enkele kaarten, komt allen!2. Wat zou je meteen regelen als jij het voor het zeggen had?
Salarisverhoging!3. Welke vraag is je nooit gesteld maar zou je toch willen beantwoorden?
Jannet, wil jij alsjeblieft geld van ons aannemen om al je mooie plannen te realiseren? Het antwoord zou zijn: ja! Ik leur steeds met mijn ideeën bij een diversiteit aan partners om mijn plannen te realiseren. Aan de ene kant is het brede draagvlak wat je daarmee creëert prachtig, maar het zou ook wel eens mooi zijn om ongeacht van het financiële meteen te kunnen schakelen!

4. Welk compliment geef je je zelf vaak?
Als ik iemand over de streep heb weten te trekken om mee te doen aan WOMEN Inc., of als ik een crisis heb weten op te lossen op mijn werk, kan ik heel tevreden met mezelf zijn!

5. Wat zit er altijd in je handtas?
De raarste dingen, nu bijvoorbeeld verkruimelde koekjes voor mijn kinderen, flyers van WOMEN Inc. en visitekaartjes. Mijn vriendinnen noemen me ook wel Jannetwerk! Leuke vraag trouwens, wil ik nog een keer een WOMEN Inc. avond aan besteden….zegt veel!

6. Wie mag er van jou in een lijstje?
Mijn vriend! En mijn vader! En mijn zus! En… kortom een gallerij van lieve mensen om me heen die in mij geloven…

Meer informatie over WOMEN inc vindt je op www.women-inc.nl